Ми у Facebook
07.02.2014, 21:11

Сочі-2014: коли вболівати за рівнянок?

У складі збірної України на зимовій Олімпіаді-2014, яка відкрилась 7 лютого в Сочі, - двоє рівнянок: Ольга Полюк та Анастасія Новосад. Коли дивитись їхні виступи і вболівати за рівнянок?
Рівненські спортсменки, які виступатимуть у складі української збірної команди з фристайлу, змагатимуться наступної п'ятниці, 14 лютого. Перша кваліфікація - о 15.45 за київським часом, друга - о 16.30. Того ж дня, 14 лютого, відбудеться і фінал змагань. Він розпочнеться о 19.30 за київським часом і переглянути змагання можна буде на Першому національному телеканалі.

На Олімпіаду в Сочі поїдуть двоє рівнянок

Нагадаємо, що ХХII Зимові Олімпійські ігри розпочались у Сочі 7 лютого, а закінчаться 23 лютого. Як нагадує 1tv.com.ua, найкращі спортсмени світу позмагаються у п’ятнадцяти дисциплінах, об’єднаних у сім олімпійських видів спорту (три ковзанярські види, шість лижних, два види бобслею та чотири окремих види спорту). Усього на зимовій Олімпіаді в Сочі буде розіграно 98 комплектів нагород (на 12 більше, ніж на минулих Іграх у Ванкувері). Українські телеглядачі матимуть можливість подивитися спортивні змагання ХХІІ Олімпійських ігор в ефірі Першого Національного, який є офіційним мовником найграндіознішої спортивної події року.

Олімпіада в Сочі: Розклад змагань та розцінки на квитки

Фото з сайту Першого національного





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ