Ми у Facebook
14.02.2014, 16:00

Голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов: "Частину з того, що мав у бізнесі, я вже продав"

Про це голова Рівненської обласної ради повідомив в інтерв'ю виданню “Главком”.
Нагадаємо, що 4 лютого Михайла Кириллова було обрано головою Рівненської обласної ради. До нього цю посаду займав Юрій Кічатий.

Михайло Кириллов, голова Рівненської обласної ради: ДОСЬЄ

Для того, щоб новообраний голова міг безпосередньо перейти до виконання своїх обов'язків, йому потрібно було "розібратися" зі своїм бізнесом. Михайло Кириллов - із 1999 року був зареєстрований як приватний підприємець. Михайло Михайлович - власник мережі магазинів з продажу автозапчастин «Самурай Авто». Після обрання на посаду голови Рівненської обласної ради, Михайло Кириллов не має права займатися підприємницькою діяльністю.

При Рівненській обласній раді створять Громадську раду

В інтерв'ю виданню "Главком" Михайло Кириллов повідомив, що "частину з того, що мав у бізнесі, я уже продав".

- Із 1999 року я помаленьку почав займатися підприємницькою діяльністю. Був власником мережі магазинів з продажу автозапчастин «Самурай Авто». Із 2005 року бізнес набрав більших обертів. Зараз я як голова облради вже не маю права займатися підприємницькою діяльністю, - розповів Михайло Кириллов.

- Я не був одноосібним власником бізнесу. Зі мною були мої партнери. Вони і далі займатимуться ним, до цього бізнесу я вже відношення ніякого не матиму. Якусь частину з того, що мав у бізнесі, я уже продав.






На правах реклами