Ми у Facebook
15.02.2014, 09:15

Конфлікт з підвалом на Соборній у Рівному залагодять мирно

На засідання сесії рівненської міської ради, яке відбулося 14 лютого, прийшли мешканці будинку по вул. Соборна, буд. 57. Рівняни бідкалися, що "орендар повикидав їх речі з підвалу і самовільно там будується".
Безпосередньо на сесії мешканці будинку не виступали, але встигли ще у коридорі поспілкуватися з депутатами Рівнеради та представниками ЗМІ та пояснили цю ситуацію.

- У нашому будинку, за адресою вул. Соборна, буд. 57, розпочалися незрозумілі роботи з переобладнання підвалу, - бідкаються рівняни. - Наші речі просто викинули і ми на це ніяк не можемо вплинути.

Рівне: прийнято зміни до міського бюджету

Міський голова Рівного Володимир Хомко запросив мешканців цього ж дня прийти в міськвиконком та поспілкуватися для вирішення питання. О 15 годині відбулася нарада, в якій взяли участь мешканці згаданого будинку, орендар підвального приміщення, представники ЖКП, управління архітектури та управління комунальною власністю.

Депутат Рівнеради: працівникам "Рівнеоблводоканалу" погрожують звільненням

Міський голова доручив орендарю владнати конфліктну ситуацію з мешканцями будинку. У разі ж якщо консенсусу досягнути сторонам не вдасться, угода про оренду цього підвального приміщення буде розірвана. Відтак підвал повернеться мешканцям будинку.





На правах реклами