Ми у Facebook
16.02.2014, 09:00

Гороскоп на 16 лютого: зробити правильний вибір

Емоційну напругу та втому знімуть разні цікаві заняття, активний відпочинок на свіжому повітрі. Стережіться шахраїв, купуйте тільки те, що давно планували.
Астрологічний прогноз: 16 лютого 2014, неділя.

17/18 місячна доба. Місяць у знаку Діви (третя чверть, спадає).

Багатий на різні емоції день. Зберегти спокій та рівновагу зможуть або надто холоднокровні, або надто байдужі люди.

В особистому та сімейному житті сьогодні багатьом доведеться обирати, приймати рішення і брати на себе відповідальність. Але не всім це подобається. Хтось захоче перекласти свої обов`язки на чужі плечі. А хтось намагатиметься уникнути відповідальності.

Перш ніж зробити важливий крок і сказати остаточне слово, уважно вивчіть ситуацію, складіть план дій і про всяк випадок підстрахуйтеся.

Інтуїція, досвід і розрахунок не підведуть!

Гороскоп на тиждень 10 - 16 лютого

Будьте обережні з грошима, не спокушайтеся на незаплановані покупки, не довіряйте різним нібито дуже вигідним пропозиціям.

Одержите задоволення від будь-якого фізичного навантаження – прогулянки, занять фізкультурою, танців, ігор з дітьми, швидкого збору на любовне побачення. Так ви швидко скинете напругу, що накопичилася з різних причин.

Сприятливий час для догляду за кімнатними рослинами, можна замочити й посіяти насіння зелені, ранніх овочевих культур і однорічних квітів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь садовода-огородника: февраль 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами