Ми у Facebook
21.02.2014, 10:39

Рівненський фотохудожник про переговори з Януковичем: "Що ви хочете почути від бандита?"

"Дивлюсь засідання ВР, це жах, це цирк, це наш позор перед світом і перед Україною! Це спекулянти, вони вже політичні імпотенти та балакуни! Вони не здатні, вони нічого вже не зроблять, усі!" - ділиться наболілими думками у Facebook рівненський фотохудожник Олександр Харват.
А ось думки відомого рівнянина, якими він ділився на своїй сторінці у соцмережі вчора, 20 лютого, спостерігаючи за переговорами опозиції та Президента і роботою Верховної Ради.

"Чи я щось не розумію, маючи вищу юридичну освіту! Уже не повинно бути ніяких переговорів з президентом! Він вчинив багато злочинів проти держави та всього народу. Негайно до відповідальності!!! Опозиція, що ви випрошуєте як попрошайки? Що ви хочете почути від бандита? Що ви взагалі хочете і можете зробити для народу? Дійте, якщо ви чесні!!!"

Рівненська журналістка - Януковичу: "Живи довго і за гратами"

"Дискусії, дискусії, навколо одні дискусії! Переговори, він поїде на переговори ... от і їздять, а толку то! Де результат? Все, ніяких перговорів, а то сьогоднішнє рішення ВР уже видають за велике досягнення! А де ви були раніше??? Рішення потрібно приймати народу! Мабуть кожен погодиться, що янукович злочинець! Хто у цьому сумнівається?.."

Верховна Рада, засідання 21 лютого: відео онлайн





На правах реклами