Ми у Facebook
21.02.2014, 11:19

На Рівненщині призупинили встановлення рекорду Гіннеса: замість Шевченка читатимуть Біблію

У Національному університеті "Острозька академія" у зв'язку з загостренням протистояння в Україні призупинили поетичний марафон з безперервного читання віршів Тараса Шевченка.
Процедура поетичного марафону була погоджена із адміністрацією Книги рекордів Гіннеса та номінована на новий світовий рекорд у розділі «Найдовший естафетний марафон читання». Акція мала тривати з 20 лютого до 10 березня 2014 року. 18 діб поспіль студенти, викладачі, гості університету безперервно мали читати твори Тараса Шевченка. Таким чином, за одну добу студенти кілька разів мали б перечитати «Кобзар» без жодної паузи.

На Рівненщині стартував рекорд Гіннеса

Нині встановлення рекорду призупинено. Про дату відновлення акції оголосять додатково. Водночас, спільним рішенням Координаційної ради Братства спудіїв та Академічного братства від 20 лютого 2014 року ухвалено організувати безперервне читання Острозької Біблії у студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького в ім’я встановлення миру в державі. Читання творів Тараса Шевченка також продовжено, але у вільному режимі, без встановлення рекорду.

Книга рекордів Гіннеса-2014: рекорди, які вражають! [Фото+Відео]





На правах реклами