Ми у Facebook
22.02.2014, 19:19

Нардепи від Рівненщини: про перемоги Верховної Ради

Сьогодні, 22 лютого, Верховна Рада України прийняла ряд важливих для країни рішень. А найголовніше - оголосила імпічмент Президенту та назвала дату позачергових виборів. Рівненські нардепи жваво діляться емоціями після засідання.
- Рада сьогодні попрацювала плідно. Те, що Януковичу недовго сидіти на троні, а варто готуватися до сидіння на нарах, було зрозуміло ще вчора. Бо на чому тримався його режим? На залякуванні та адмінресурсі. В один день він втратив усе, включно із Межигір’ям.

Із звернення, яке сьогодні у Харкові оголосив Янукович, можна вітати лише один пункт: те, що він залишається в Україні. Правильно, нехай лишається. Нехай його арештує українське правосуддя! Немає чого доживати на підмосковних дачах! Після розстрілу свого народу його чекає інша доля, - наголосив народний депутат Валентин Королюк.

Призначено позачергові вибори Президента України

Не приховував своїх емоцій і нардеп Юрій Вознюк:

- Сьогодні світ дивиться на Україну із захопленням, хтось із заздрістю, при чому у деяких ця заздрість біла, а у декого чорна як зола. Я думав кращого дня ніж вчора не буває) А ні, сьогоднішній набагато шикарніший)) Головне продовжувати рухатись з геометричною прогресією!

Відеозвернення Януковича: "Це державний переворот. У відставку не піду" [+Відео]

Із захватом та піднесенням про події, що відбулися відгукнувся і народний депутат Микола Кучерук.

- Ну що ж, в те що ми вірили, нарешті стало реальністю. Янукович вже не президент України, а Юля на волі. В історії України почалася нова ера. Ми приступили до створення влади, яка буде повністю підконтрольна українському народу. Слава Україні!





На правах реклами