Ми у Facebook
24.02.2014, 18:05

Верховна Рада призначила нового Генпрокурора +ДОСЬЄ

Верховна Рада призначила на посаду Генерального прокурора України "свободівця" Олега Махніцького.
На посаду Генерального прокурора України Верховна Рада призначила представника партії "Свобода" Олега Махніцького. "За" проголосували 312 депутатів, пише "Українська правда"

Як відомо, раніше ВР відправила у відставку Віктора Пшонку, місцезнаходження якого невідоме.

Засідання Верховної Ради України ОНЛАЙН

Досьє

Олег Ігорович Махніцький 1970 року народження, походить зі Львова.
Впродовж 1991–1996 років навчався на юридичному факультеті Львівського державного університету імені Івана Франка. Здобув вищу освіту за спеціальністю «Правознавство».

Трудову діяльність Олег Махніцький розпочав у 1988 році на Львівському виробничому швейному об'єднання «Маяк». У 1990 році працював організатором туристичних подорожей на виробничо-творчому об'єднанні «Краєзнавець».

У 1996 році Олег Махніцький стажувався у прокуратурі Львівської області, на вакантній посаді помічника прокурора Франківського району міста Львова. З 1997-го по 1998 рік працював слідчим у прокуратурі Франківського району міста Львова.

У листопаді 2003 році став співзасновником та керуючим партнером адвокатського об'єднання «Валько і Махніцький»

22 лютого 2014 році Верховна Рада призначила Олега Махницького уповноваженим здійснювати контроль за діяльністю Генеральної прокуратури України.

У 2006 році був обраний депутатом Львівської міської ради за списками ВО «Свобода», член постійної депутатської комісії землекористування.

Верховна Рада звільнила Богатирьову

Під час виборів Президента України 2010 року — уповноважений представник кандидата на пост Президента України Тягнибока О. Я. в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.

У 2012 році був обраний народним депутатом України за списком Всеукраїнського об'єднання «Свобода» під номером 21. Перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань верховенства права та правосуддя.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ