Ми у Facebook
27.02.2014, 17:31

Білоруські лікарі: рівненські колеги врятували життя водію мікроавтобуса

Фахівці Рівненської обласної лікарні показали себе небайдужими людьми і справжніми професіоналами, рятуючи важко пораненого водія білоруського мікроавтобуса. Про це написала газета “Вечерний Брест”.
Фото: gomelnews.onliner.by

У ніч на 21 лютого на блокпосту у Городищі поблизу Рівного стався інцидент з мікроавтобусом, в якому їхали білоруські туристи з Гомеля на відпочинок у Буковель.

У Рівному невідомі у масках підстрелили білоруса

Тоді під час стрілянини був важко поранений водій мікроавтобуса, росіянин з посвідкою на проживання у Білорусі. На щастя для молодого чоловіка, українські медики не займалися розглядом - де свої, а де чужі, - а якісно виконували роботу, пише білоруська газета. За словами головного лікаря Столінської ЦРЛ Петра Пашкевича, куди транспортували потерпілого, фахівці Рівненської обласної лікарні показали себе небайдужими людьми і справжніми професіоналами.

“Ми, очікуючи водія, були готові до найгіршого. Однак у Рівному пораненому надали меддопомогу на високому рівні з використанням сучасних методів стабілізації перелому. У потерпілого було вогнепальне кульове поранення плеча з обширним дефектом правої плечової кістки і масивним пошкодженням м'яких тканин. І українські медики зробили йому стабілізуючу операцію, щоб легше було транспортувати пораненого”, - розповів Петро Аркадійович журналістам газети “Вечерний Брест”.

Міліція відкрила кримінальне провадження щодо інциденту з білорусами

У суботу, 22 лютого, чоловіка перевезли у Брестську обласну лікарню, а на даний момент, за інформацією Петра Пашкевича, потерпілий, 29-річний Кирило Рубанов, знаходиться в Мінську в госпіталі Міністерства оборони Республіки Білорусь.





На правах реклами