Ми у Facebook
03.03.2014, 11:25

Афіша: Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на березень

Березень 2014 року буде багатим на події у Рівненському облмуздрамтеатрі.
Найближчим часом у Рівненському обласному академічному музично-драматичному театрі відбудуться визначні та цікаві події.

Насамперед, на 9 березня запланована прем’єра за творами Тараса Григоровича Шевченка, до 200-річчя з Дня народження Великого Кобзаря. Поетична містерія «Та не однаково мені…» - це авторська робота народного артиста України, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка Володмира Петріва. Постановка поєднає у собі поезію, пластику і пісню. Кожен з цих компонентів відіграватиме особливу роль у цілісності композиції.

Творці вистави обіцяють якісне хорове звучання у живому супроводі оркестру. У виставі задіяний практично весь творчий склад театру: артисти драми, балету та оркестру. Режисер Володимир Петрів стверджує, що головних і другорядних ролей у цій виставі немає, адже всі 60 учасників є рівноцінними творцями і виконавцями. Від імені Тараса Шевченка читатиме Сергій Бондарук.



У березні у Рівне з концертом приїде Світлана Лобода

Також до Шевченкового ювілею у театрі відкриється фотовиставка Анатолія Мізерного «Свою Україну любіть…». Вона стане підсумком багаторічних фотомандрів шляхами Тараса Шевченка.



Композитор Єгор Грушин презентує у Рівному новий альбом



До Міжнародного дня театру, який святкують 27 березня, у Рівненському облмуздрамтеатрі приурочать ще одну прем’єру, мелодраму заслуженого діяча мистецтв Ігоря Афанасьєва «Самотня леді». Драматург виступить і у ролі режисера на рівненській сцені. Окрім народної артистки України Ніни Ніколаєвої, ролі у виставі виконають Станіслав Лозовський та Юлія Крет. Художник-постановник вистави – Алла Локтіонова. Прем’єра відбудеться напередодні професійного свята театралів - 26 березня.







На правах реклами