Ми у Facebook
03.03.2014, 20:24

У Рівному представили нового голову облдержадміністрації Сергія Рибачка [+Відео]

У понеділок, 3 березня, віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич представив у Рівному новопризначеного голову Рівненської облдержадміністрації Сергія Рибачка. Нагадаємо, на посаду голови РОДА Сергій Рибачок призначений указом Президента України від 2 березня.
У спілкуванні з пресою Сергій Рибачок був лаконічним - послався на те, що йому потрібен час, аби увійти у курс справ на Рівненщині. Тому і прізвищ своїх майбутніх заступників поки що не назвав. Зауважив, що розраховує на співпрацю з депутатами обласної ради і планує присвятити завтрашній день її налагодженню (нагадаємо, 4 березня відбудеться чергове пленарне засідання сесії Рівненської облради). У відповідь на запитання про те, чи погоджувалась його кандидатура з Майданом, сказав, що вона погоджувалась з в.о. Президента України Олександром Турчиновим. А щодо наявності управлінського досвіду - зауважив, що упродовж п'яти років керував приватним підприємством, а також має досвід державної служби - як помічника-консультанта народного депутата України Олега Осуховського. Стосовно ж можливої тимчасовості свого перебування на нинішній посаді, з огляду на проведення 25 травня позачергових виборів Президента України - зазначив: це лише стимулюватиме швидше зробити якнайбільше корисних справ для Рівненщини.

Колега новопризначеного голови Рівненської ОДА розповів про його позитивні та негативні риси



Сергій Рибачок народився у м.Полонне на Хмельниччині. У період із 1999 до 2005 року навчався в Національному університеті «Острозька академія» (гуманітарний факультет, спеціальність "Історія"), закінчив докторську програму із політичних наук в Академії гуманітарних наук ім.Олександра Гейштора (Akademia Humanistyczna im. Aleksandra Gieysztora) в Республіці Польща. Із 2005 року – викладач політологічних дисциплін на кафедрі політології факультету політико-інформаційного менеджменту у Національному університеті «Острозька академія».

В Острозькій академії відбулася духовна інавгурація голови ОДА Рівненської області Сергія Рибачка

З 2010 року - депутат Острозької міської ради, голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Із 2013 року – помічник-консультант народного депутата України від ВО «Свобода» Олега Осуховського. Одружений, разом із дружиною виховує доньку Софію.

Відео телеканалу "Рівне 1"


На Рівненщині - новий голова облдержадміністрації





На правах реклами