Ми у Facebook
04.03.2014, 08:01

Хто очолить міліцію Рівненщини замість Дмитра Лазарєва?

У вівторок, 4 березня, у Рівному планують представити нового начальника управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області.
За інформацією rivnepost.rv.ua, новим начальником міліції Рівненщини може стати 52-річний полковник Вячеслав Чайка, який у 2005 році, після перемоги Віктора Ющенка на президентських виборах, був призначений першим заступником начальника УМВСУ в Рівненській області.

Як повідомляло свого часу ІА "Рівнеінформ", коли взимку 2005 року вирішувалось питання про призначення нового керівника обласної міліції Рівненщини, тодішній голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній хотів бачити на цій посаді саме В’ячеслава Чайку. Але після переговорів із Юрієм Луценком з’явився компроміс: Григорій Зарічнюк, кандидатуру якого запропонував міністр, став начальником обласного управління внутрішніх справ, а В’ячеслав Чайка — його першим заступником.

Червоній судитиметься з Мінфіном, а Чайка — з Міністерством внутрішніх справ

У серпні 2005 року тодішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко підписав наказ про звільнення В’ячеслава Чайки з посади першого заступника начальника УМВСУ в Рівненській області. У червні 2006 року Печерський районний суд Києва поновив його на посаді.

В’ячеслава Чайку поновлено на посаді першого заступника начальника УМВСУ в Рівненській області

Чи справді саме В'ячеслав Чайка очолить міліцію Рівненщини нині - дізнаємось вже завтра! Нагадаємо, що 3 березня стало відомо про те, що начальник УМВСУ в Рівненській області Дмитро Лазарєв, який був представлений на цій посаді у Рівному лише 16 січня нинішнього року, подав заяву про відставку.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ