Ми у Facebook
07.03.2014, 12:00

Рівненський гурт OT VINTA виступив перед військовослужбовцями

У Рівному гурт OT VINTA дав концерт для військовослужбовців 55 окремої бригади зв’язку оперативного командування «Північ».
В рамках зустрічі «OT VINTA» виконав популярні пісні. А по завершенню заходу військовослужбовці подякували лідеру гурту Юрію Журавлю та його творчому колективу за підтримку. Визначально, що в напруженому гастрольному графіку, музиканти відмінили деякі заходи та прибули до військових продемонструвати солідарність і відданість справі оборони соборності України.



Українські морські піхотинці влаштували концерт у військовій частині

У розрізі останніх подій в державі, з метою морально-психологічної підтримки особового складу ми вирішили запросити гурт «OT VINTA», - розповів Олександр Зайчук. - Військовим сьогодні випала непроста доля цілодобово стояти на варті української землі, коли на нашій території непрохані гості вже демонструють неприховану агресію та зазіхають на територіальну цілісність нашої держави. Підтримка кожного окремого військового колективу музикантами, митцями, громадськими діячами – це неоціненний вклад в підтримання морального духу військовослужбовців та сприяння підвищенню обороноздатності держави в цілому.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ