Ми у Facebook
10.03.2014, 20:28

Рівненщина: старшокласників з усієї України запрошують на "Школу універсального журналіста" [+ВРАЖЕННЯ ВИПУСКНИКІВ]

Старшокласників з усієї України, які цікавляться журналістикою, чекають 29-30 березня у Національному університеті "Острозька академія" на Рівненщині. Тут відбудеться дводенний тренінг "Школа універсального журналіста". Ось враження учасників попередньої школи!
Для початку нагадаємо, що дводенний тренінг для учнів 9-11 класів "Школа універсального журналіста" допомагає старшокласникам краще підготуватись до вступу на спеціальність "Журналістика" і дізнатись більше про професію журналіста, отримавши не лише знання, а й практичні навички. Школа універсального журналіста проводиться в Острозькій академії з 2011 року. Проект - всеукраїнський: серед учасників попередніх тренінгів були учні не лише з західної і центральної, а й із південної та східної України, зокрема, з Миколаєва, Одещини та Донбасу. Цього разу організатори готові безкоштовно прийняти на навчання учнів із Криму.

Рівненщина безкоштовно прийме на навчання учнів з Криму [Фото+Відео]

На Школі універсального журналіста не лише дають знання з основ журналістики, а й підтримують випускників після закінчення дводенного навчання. Їм допомагають із рецензуванням та публікацією творчих доробків, які згодом стануть у пригоді під час вступу.

А тепер - враження з перших уст від випускників попередньої школи, яка відбулась в Острозькій академії в лютому 2014 року!

Ольга МОСПАН, м.Хмельницький:
- ШУЖ - це можливість для нас, абітурієнтів, не лише отримати знання, а й завести нові знайомства, познайомитись із життям Острозької академії, визначитись, чи журналістика - це справді твоє.

Анастасія ІСАЄВА, м.Хмельницький:
- ШУЖ дає знання, які допоможуть і при вступі, і в навчанні, і в житті взагалі. Сподіваюсь, що зустрінусь з нашим викладачем Віталієм Голубєвим уже на парах, як студентка Острозької академії.

Роман РЯЖСЬКИХ, м.Шепетівка (Хмельницька обл.):
- ШУЖ надала мені саме ті знання про особливості роботи журналіста, які можуть знадобитись мені у подальшій діяльності.



БІЛЬШЕ ФОТО

Наталія ДАНЕЛЮК, м.Луцьк:
- Саме ШУЖ може дати вам уявлення про професію журналіста як спосіб життя. Цей тренінг дуже важливий для кожного, хто планує повязати своє життя з журналістикою.

Аліна ПОЛІТИКО, м.Хмельницький:
- Сюди варто приїхати навіть якщо ти не плануєш вступати саме до Острозької академії!

Більше вражень учасників попередніх тренінгів

Марія ЄМЕЛЬЯНОВА, м.Хмельницький:
- Шановні можливі слухачі, я охоче вам раджу відвідати цей надзвичайно цікавий та повчальний тренінг. Ви отримаєте масу нової та пізнавальної інформації для себе, а також купу задоволення та емоцій. Адже Віталій Голубєв - це найкращий журналіст з усіх, кого я зустрічала, ця людина надзвичайно відкрита і переповнена інформацією, яка буде для вас дуже корисною. Навчайтесь і майбутнє буде за вами!

Зацікавила участь у Школі універсального журналіста? Тоді телефонуйте (050) 339-39-85 або пишіть на електронну адресу vg2001@ukr.net - і ви отримаєте детальнішу інформацію про умови участі. Запис проводиться до вівторка, 25 березня, включно - тож поспішайте взяти участь у цікавому та корисному навчанні!





На правах реклами