Ми у Facebook
12.03.2014, 07:40

Рівненщина: як виплачують пенсії за березень

Станом на 11 березня 2014 року виплату пенсій та грошової допомоги профінансовано на 198,9 млн. грн. або 45,2 відсотка місячної потреби березня 2014 року, повідомили з Головного управління Пенсійного фонду України у Рівненській області.
Тим часом міністр соціальної політики Людмила Денисова запевнила, що фінансування та виплата державних соціальних допомог та пенсій в Україні відбувається у плановому режимі.

Чи скоротять пенсії працюючим пенсіонерам?

«Станом на 11 березня, за інформацією казначейства, повністю профінансовано перший транш державних соціальних допомог за березень – 3,44 млрд. грн. На даний час триває перерахунок коштів до відділень банків та поштових відділень», - цитує міністра Урядовий портал. За словами Людмили Денісової, вже 2,37 млрд. грн. (68,8%) із зазначеної суми виплачено одержувачам таких допомог. Найближчим часом усі малозабезпечені сім’ї, сім’ї з дітьми, діти-інваліди та інваліди з дитинства мають одержати належні їм виплати. Окрім того, міністр повідомила, що за графіком відбувається і фінансування пенсійних виплат. «Станом на 11 березня профінансовано 10,1 млрд. грн. пенсійних виплат, що становить 47,2% від місячної потреби. Це забезпечує стабільну виплату пенсій по 13 березня у поштових відділення та по 12 березня включно – у відділеннях банків», - сказала вона.

Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

Щодо стану виплат фондами соціального страхування, то, за словами Людмили Денісової, на 11 березня залишаються невиконаними зобов’язання у сумі 408,2 млн. грн.





На правах реклами