Ми у Facebook
13.03.2014, 09:45

Сьогодні, 13 березня, у Рівне завітає дизайнер Ілля Стронґовський

Організація Література.РВ запрошує до міста відомого українського дизайнера Іллю Стронґовського із розповіддю про актуальне та потрібне. Зустріч відбудеться сьогодні, 13 березня, у приміщенні кіноклубу "Gonzo".
Стронґовський - дизайнер, поет, перекладач, літературтреґер. Завжди бажаний учасник Форуму Видавців, Книжкового Арсеналу, лектор тематичних Шкіл. Став відомим як один із найпомітніших представників покоління двотисячників.

Бренд "стронґовський" (з малої літери та через "ґ"), створений ним із власного прізвища, твердо асоціюється із низкою дизайнерських та літературних проектів ("Книга за одну добу", "Молода республіка поетів", футболки із принтами "Зберігайте спокій", ревплакати та інше).



Як у Рівному відзначать 200-річчя Тараса Шевченка: ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

- Мало хто задумується, що література тримається не лише на письменниках. Книга доходить до читача вже після роботи редактора, дизайнера, верстальника, ілюстратора... Саме висока якість видання часто спонукає нас відкрити незнайомого автора. Видавнича галузь потребує спеціалістів, новаторів і тих, хто не боїться робити із книги бажаний для читача продукт, - коментує одна із організаторів Література.РВ Анна Невірковець.

До Рівного Стронґовський приїде із розмовою про дизайн та творчість загалом, зокрема про тенденції в умовах революції, про автостимулювання до продуктивної праці та про способи виживання в українських умовах ринку. Розповідь буде підкріплено за допомогою проектора: глядачам буде представлено зразки робіт із різних проектів, успішних в Україні та за кордоном. Захід буде цікавий не лише дизайнерам та літераторам, а й активним людям, яким цікаво, як «створити себе».



Рівне: "Сальвадор Далі" запрошує цінителів справжніх суші на майстер-клас

- Не ми перші підтвердимо, що люди зараз вкрай напружені. Передбачити, що станеться через місяць, тиждень, навіть день - неможливо (навіть ця зустріч планувалася вже двічі за зиму, проте двічі і переносилася), - коментують організатори. - Нам усім потрібно бути у тонусі, по максимуму підтримувати дух і спокій. Ця презентація буде актуальною. Адже такі особистості як Стронґ - одні із перших, хто у межах своєї галузі допомагали революції. Мотивувати теж потрібно вміти: незлічити, яку кількість плакатів авторства Стронґовського люди розповсюджували по всіх містах та в Інтернеті.

Зустріч відбудеться 13 березня о 19.00 у приміщенні кіноклубу "Gonzo" (Кавказька 32Б).
Довідки за телефонами: (098)454-93-09, (093)109-82-53.





На правах реклами