Ми у Facebook
05.03.2014, 14:21

Як у Рівному відзначать 200-річчя Тараса Шевченка: ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

У Рівному розпочнуть відзначати річницю Кобзаря вже із завтрашнього дня, 6 березня. З нагоди 200-річчя з народження великого митця у Рівному відбудуться різні заходи та урочистості.
6 березня – концерт Національної заслуженої капели бандуристів України ім.Г.Майбороди в академічному українському музично-драматичному театрі (поч. о 17:00 год.)

9 березня – урочисте віче «І мене в сім'ї великій, в сім'ї вольній, новій, не забудьте пом'янути не злим тихим словом». 10.00, Майдан Незалежності.

9 березня– Поетичний марафон «Іду на сповідь до Тараса». 10.30-18.00, Майдан Незалежності

9 березня - на сцені Майдану Незалежності буде розміщено великий банер (4,5х3,5) з зображенням портрету молодого Т. Г. Шевченка. Особливість портрета: він складається з півтори тисячі фотографій рівнян (мозаїчний принцип).

9 березня - Під час урочистого Віче на Майдані Незалежності (о 10.00 год.) вперше відбудеться публічне масове виконання «Заповіту» Т. Г. Шевченка випускниками шкіл м. Рівне (1300 чоловік), яке вони присвячують Небесній сотні.

9 березня - більше чотирьох тисяч наліпок з зображенням Т. Г. Шевченка «Весна починається з Шевченка» буде роздано волонтерами рівнянам на майдані Незалежності.

За матеріалами khomko.rv.ua

У Рівному 200-річчя Шевченка відзначають флеш-мобом і креативними проектами [+Фото]

Як на Рівненщині встановлюють рекорд Гіннеса [+Відео]





На правах реклами