Ми у Facebook
13.03.2014, 06:40

Призначено головного податківця України

Головою Державної податкової служби України став Ігор Білоус. Відповідне рішення уряд ухвалив 12 березня.
Як повідомляє "Погляд", Ігор Білоус раніше був головою інвестиційно-банківського управління інвесткомпанії «Ренесанс Капітал» в Україні та країнах Центрально-Східної Європи, співдиректором київського регіонального офісу. Раніше працював в інвестиційному банку UBS, де очолював український бізнес.

Нововведення для платників єдиного податку у 2014 році

Народився Ігор Білоус у 1978 році в Тернополі. Закінчив загальноосвітню школу №2. Вихованець “Пласту”. Після трьох років навчання у Тернопільському національному економічному університеті перевівся у Київський національний економічний університет, який закінчив із відзнакою. Має ступінь з міжнародних фінансів Нортумбрійського університету (Ньюкасл, Велика Британія). Одружений, батько двох доньок.

Чи скоротять пенсії працюючим пенсіонерам?

За інформацією "20 хвилин", основна сфера професійної діяльності Ігоря Білоуса - розміщення облігацій, проведення публічних розміщень акцій (IPO) та угоди зі злиттів і поглинань. А у податковій службі Ігор Білоус раніше не працював.

Нагадаємо, Державна податкова служба і Державна митна служба створені на базі ліквідованого Міністерства доходів і зборів України.





На правах реклами