Нововведення для платників єдиного податку у 2014 році
У передостанній день сплати податку на прибуток за 2013 ДПІ у Рівному продовжить роботу
Водночас, свідоцтва платника єдиного податку, отримані підприємцями до 1 січня 2014 року, є діючими і у 2014 році та підтверджують перебування такого платника на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності до отримання ним витягу з Реєстру платників єдиного податку.
Понад 1,5 млн грн надійшло до бюджету Рівненщини
Загалом, станом на 1 березня 2014 року на обліку в ДПІ у м.Рівному перебувають 9419 фізичних осіб платників єдиного податку, з яких на 1-2 групі спрощеної системи оподаткування працює 6581 особа.

Млинці з гарбузом і м'яким сиром: начинка про яку мало хто знає

Смажені на пательні класичні млинці – страва, яку полюбляють мільйони. Ця проста, але дуже вдала закуска може стати чудовим доповненням до основної страви, швидким і ситним перекусом і навіть смачним десертом.
переглядів: 984
Легка та повітряна шарлотка з яблуками

Шарлотка з яблуками – рецепт яблучного пирога з бісквітного тіста, дуже популярний. Про назву шарлотки існує романтична історія про безнадійно закоханого кухаря, який придумав, як готувати шарлотку з яблуками, і присвятив цей рецепт пишній дівчині Шарлотті. З того часу про пишну шарлотку мріють усі.
переглядів: 103
Смажена капуста з чорносливом: як приготувати легку вечерю

Ароматна, соковита, найсмачніша, для легкої вечері! Смажена капуста з чорносливом - рецепт, який чудово урізноманітнить ваше меню. Завдяки сухофрукту капуста виходить із солодкими нотками, вона особливо добре підійде до страв із птиці.
переглядів: 457
Місячний календар жовтень 2023: сприятливі і несприятливі дні

Портал OGO.ua публікує місячний календар на жовтень 2023 року і нагадує, що варто і чого не варто робити у новий і повний Місяць.
переглядів: 545
Топ-3 страви з гарбуза. Незвично і смачно

Кілька простих і смачних рецептів із гарбуза Осінь пора збору городини, тому варто щось приготувати із сезонних продуктів. Гарбуз подобається не всім, але наступні кілька рецептів повинні змінити думку тих самих скептиків.
переглядів: 414