Ми у Facebook
13.03.2014, 11:50

Загадкова різанина в рівненському банку "Форум" [ВІДЕО]

У Рівному внаслідок бійки в банку до лікарні потрапили двоє працівників установи. Один з них - з пораненою шиєю. Що сталося у приміщенні - достеменно не знає ніхто.
Втім, попередньо відомо: двоє чоловіків лагодили банкомат. Раптом один накинувся на іншого і тричі штрикнув ножем. Постраждалий системний адміністратор зумів вирватися від нападника і з криками про допомогу вибіг надвір.

У банківському відділі в мить інциденту нікого не було. Тож що сталося між працівниками - нині з'ясовують слідчі.

У Рівному розслідують різанину в банку "Форум" [+Фото]

- Які свідки? Хто вам тут свідок? Як їх тут не було. Свідків…тут ніхто нічого не бачив. Я особисто коли приїхав, двоє наших колег були в швидкій допомозі.

Володимир Ярославський, лікар-інтерн Рівненської міської лікарні:
- В одного забійна рана, була зроблена первинна хірургічна обробка і був відпущений додому на амбулаторне спостереження, а інший госпіталізований в наше відділення.

Що сталося, не може второпати і сам поранений. Олександр каже: колега був тверезий і, на перший погляд - адекватний. Напередодні телефонував і просив приїхати в банк до початку робочого дня. Звідки в нього ніж, і гадки не має.

ВІДЕО: Рівне: різанина у банку "Форум"

Олександр Ковальчук, постраждалий:
- Були проблеми технічні з банкоматом, ми їх усували. От і все. Жодної сварки, жодних суперечок не було. Вдарив мене ножем в шию. Чому він це зробив, я поки що усвідомити не можу.

Сам нападник неговіркий.
- Я не хочу ніяких коментарів давати. Ви що, іздіваєтесь, чи що? В такому стані… нікому нічого не буду розказувати, вже все слідчим розказав.

Правоохоронці на місці різанини знайшли ножа, але досудового слідства поки що не розпочали. Чекають на заяви від учасників інциденту. Відомості про подію внесли до журналу Єдиного обліку. Триває перевірка.

Джерело: НТН





На правах реклами