Ми у Facebook
13.03.2014, 22:18

Рівне: депутату облради Сергію Штурхецькому запропонували посаду у Рибачка

Чи прийняти пропозицію, обласний депутат і один із найактивніших інтернет-користувачів у політичній "тусовці" Рівного, радиться у Facebook.
"Запропонували посаду радника голови Рівненської облдержадміністрації, - зізнався Сергій Штурхецький у групі "Рівненщина політична". - На громадських засадах. Під час презентації проекту цифровового майбутнього Рівненщини. Попросив час до 12.00 завтра. Подумати:) А що порадите ви?"

Депутат Рівненської обласної ради Сергій Штурхецький: "Таких серйозних загроз ще не було"

Інтернет-користувачі висловлюють різні думки: так, громадський активіст Дмитро Якимець радить Сергію погоджуватись, а ось депутат Рівнеради Володимир Зиль вважає, що колега доречніше виглядав би на посаді керівника люстраційного комітету чи антикорупційного бюро.

Рівненщина: Рибачок залишить керівника району, якого призначив Янукович

Зазначимо, що Сергій Штурхецький є кандидатом наук з державного управління зі спеціальності "місцеве самоврядування". Відомий рівненський журналіст, голова Рівненської регіональної незалежної медіа-профспілки, він завідує кафедрою документознавства та інформаційної діяльності Національного університету "Острозька академія". В Острозькій академії, зазначимо, викладав (а, можливо, викладатиме і надалі) й новопризначений голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок. Недарма саме Сергій Штурхецький першим у політичній "тусовці" Рівного дав розгорнутий коментар нового призначення в той час як більшість рівненських журналістів здивовано перепитували один одного, що вони знають про нового голову облдержадміністрації...

Колега новопризначеного голови Рівненської ОДА розповів про його позитивні та негативні риси





На правах реклами