Ми у Facebook
14.03.2014, 11:17

Військовослужбовці подякували громаді Рівненщини за допомогу та підтримку

Особовий склад Міністерства оборони України та Збройних Сил України вдячні небайдужим людям за посильний внесок у загальну справу захисту та оборони частин української армії, які дислокуються на території Автономної республіки Крим.
У складних умовах сьогодення, коли вирішується доля Української Держави новосформованим урядом, а інформація, яка надається з боку російських та проросійських ЗМІ не відповідає дійсності, зомбуючи кримчан, особовий склад Південної військово-морської бази ВМС ЗС України та підпорядкованих частин непохитно стоїть на захисті пунктів базування, ніяким чином не піддаючись на провокаційні дії «братського» війська та радикально налаштованих представників «громадських організацій», залишаючись вірними Військовій Присязі.



Не залишились байдужими до життєдіяльності українських військових моряків і громада Рівненщини.

Фермери Рівненської області, а саме Данелюка Анатолія Володимировича та Саймуленко Сергія Миколайовича, які від імені Рівненської обласної асоціації фермерів та приватних землевласників призвели у військову частину близько 25 тонн продуктів. Про це повідомив спеціальний кореспондент у Рівненській області Регіонального медіа-центру (м. Львів) Міністерства оборони України майор Олександр Гайн.

Рівне знову збирає гуманітарну допомогу для кримчан

Як вони розповіли, під час підготовки до відправлення цієї провізії старенька бабуся принесла свою консервацію, яку заготовила на зиму, та сказала, що захисникам Батьківщини зараз вона більш потрібна. Цей факт є свідченням того, що людське співчуття та бажання допомогти безмежне.



Тільки справжні Патріоти Української Землі здатні самовіддано та незламно виконувати покладені на них завдання, бути вірними Конституційному обов’язку та до останнього захищати свої військові частини, не складаючи зброю.

Слава Україні та Військово-Морським Силам Збройних Сил України!





На правах реклами