Ми у Facebook
14.03.2014, 22:12

На зміну прикростям прийдуть згода та успіх!

Сни збуваються! Тому так хочеться бачити тільки кольорові й райдужні сновидіння.
Дівчинка - якщо у сні Ви бачите маленьку дівчинку з ангельським виразом обличчя, то наяву Вам слід бути уважною, щоб не потрапити у неприємну ситуацію Ваших ворогів. Побачити дівчинку, котра плаче, означає, що терміново потрібно увагу приділити здоров’ю. Для молодої жінки сон, у якому вона бачить себе маленькою дівчинкою, символізує, що часом їй хочеться забути про проблеми дорослого життя і прилетіти під батьківське крильце.

Тітка - для молодої жінки сон, у якому вона бачить свою тітку, означає, що їй не уникнути осуду за вчинок, у вчиненні якого вона сама кається. Однак, якщо тітка виглядає радісною та щасливою, то на зміну прикрим неприємностям незабаром прийде згода й успіх.

Побачена у сні посмішка є сприятливим знаком! Якщо Вам приснилося, що Ви не можете стримати посмішку в той час, коли від Вас потрібна гранична серйозність, то в реальному житті у Вас починається період невизначеності.

В’язання - для жінки сон, у якому вона щось в'яже, обіцяє їй тихі сімейні радощі. Для дівчини ж подібний сон може передвіщати скороспілий шлюб.

Родичі – Ви отримаєте звістку.

Фото з сайту vdohnovenie.kiev.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ