Ми у Facebook
15.03.2014, 08:30

Гороскоп на 15 березня: багато різних клопотів

Сприятливий день для покупок, вирішення різних питань, пов’язаних з домом, господарством, навчанням і творчістю. Варто зайнятися здоров’ям і планами на майбутнє.
Астрологічний прогноз: 15 березня 2014, субота.

14/15 місячна доба. Місяць у знаку Діви (друга чверть, росте).

Дуже робоча і заклопотана субота. Багатьом не до романтики.

Першу половину дня варто присвятити терміновим справам, що отребують точності, акуратності, уваги до деталей та дрібниць.

На першому місці - у кожного своє: організаційні чи фінансові питання, домашні проблеми, господарські турботи, прибирання та дрібний ремонт, підготовка до весняного сезону не тільки на роботі, а й у подвір’ї, на присадибній ділянці або дачі.

Сприятливий час для важливих і недешевих покупок, вирішення різних питань, пов’язаних з навчанням і творчістю, здоров’ям членів сім’ї.

Гороскоп на тиждень 10 - 16 березня

Добре займатись активним відпочинком, оздоровленням, спортом.

Увага! У спілкуванні ймовірні труднощі. Приязне ставлення до оточуючих, мирні наміри та дружелюбність можуть наштовхнутися на глуху стіну нерозуміння. Кожен слухатиме тільки себе. Контакти будуть натягнутими або надмірно офіційними, розмови – «скрізь зуби».

Другу половину дня варто присвятити більш спокійним самостійним заняттям, попрацювати на самоті. Можна подумати про майбутнє, просто відпочити душею та тілом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: март 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами