Ми у Facebook
15.03.2014, 12:40

Рівне: Галина Кульчинська працюватиме на перемогу Юлії Тимошенко

Заступника міського голови Рівного Галину Кульчинську обрали головою міської організації ВО "Батьківщина".
14 березня відбулась 15 звітно-виборна конференція Рівненської міської партійної організації ВО "Батьківщина", у якій взяли участь 46 делегатів. У порядку денному заходу було обрання голови та статутних органів правління партійної організації. На посаду голови Рівненської міської організації ВО «Батьківщина» запропонували обрати заступника міського голови Рівного Галину Кульчинську. За її кандидатуру всі делегати проголосували одноголосно.

Лідер рівненської "Батьківщини" Микола Кучерук: виступ на Народному вічі [ВІДЕО]

"Подякувавши за висловлену їй довіру, Галина Кульчинська наголосила, що ми вже у виборчому періоді і наша мета - перемога на виборах президента і єдиним кандидатом, який має шанс змінити життя в Україні є лише Юлія Тимошенко", - повідомив прес-секретар РОО ВО "Батьківщина" Володимир Попик.

1300 учнів Рівного виконали "Заповіт" Шевченка в пам'ять про "Небесну сотню" [ВІДЕО]

Нагадаємо, в жовтні минулого року бюро обласної організації ВО "Батьківщина" рекомендувало Галину Кульчинську на посаду в.о. голови Рівненської міської організації "Батьківщини". Тоді ж обласне бюро вирішило звернутись до Політради партії з пропозицією відсторонити Марію Конощук від виконання обов'язків голови Рівненської міської організації ВО "Батьківщина", а також члена міського та обласного бюро "Батьківщини". Потребу в радикальних кадрових змінах в.о. голови Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина" народний депутат України Микола Кучерук пояснив тоді участю депутатів від "Батьківщини" у закритому голосуванні щодо виділення 20 земельних ділянок на вулиці Київській під час засідання сесії Рівнеради 26 вересня 2013 року. Раніше Микола Кучерук наголошував, що депутати від "Батьківщини" повинні голосувати в Рівнераді відкрито і поіменно.

Сесія Рівнеради: пікети, "дерибан", скандальні питання та інше



Рівне: Галина Кульчинська прокоментувала пропозицію Миколи Кучерука





На правах реклами