Ми у Facebook
18.03.2014, 17:13

У Криму знайшли прихований "маєток Путіна" з п'ятьма віллами та вертолітним майданчиком

Будинок Путіна у Криму

Президент Росії Володимир Путін має у Криму й власні інтереси на нерухомість.
В кілометрі від селища Паркове біля Сімеїзу знаходиться таємничий об'єкт, який місцеві називають не інакше як "путінська дача", йдеться у сюжеті програми "Гроші".

Прес-конференція Путіна: Що сказав Президент Росії про події в Криму


Як дізналися журналісти, масштабне VIP-містечко під Сімеїзом починав будувати Ільгам Рагімов - один із трьох найліпших друзів Путіна. Рагімов нібито зводив цю дачу у подарунок для президента, але згодом віллу перекупив "Газпром".

Тепер офіційно це - комерційний готель, де за великі гроші можуть відпочивати багаті люди - поки не приїдуть "головні" росіяни. На дачі журналісти нарахували п'ять окремих вілл, кожна з них обладнана власним басейном. Є на "путінській дачі" і власний огороджений пляж із причалом. Та – у кращих традиціях багатьох можновладців - вертолітний майданчик.

Держдума Російської Федерації вже "приєднала" Крим до себе

Як відомо, лише офіційно у Путіна та його соратника Дмитра Медведєва в Росії п'ять заміських резиденцій та ще 11 державних баз для відпочинку. Крім того, всією Росією розкидано і продовжується будівництво нових елітних палаців для президента. Як стверджують джерела, загалом їх вже близько 25.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ