Ми у Facebook
18.03.2014, 20:01

Люстраційний комітет Рівненщини змінить площину роботи

Останнім часом Люстраційний комітет Рівненщини не може дійти порозуміння у своїх подальших діях та внутрішніх кадрових призначеннях. Так, було вирішено, що на наступних засіданнях комітет змінить площину роботи.
Підтвердженням "розбрату" у Люстраційному комітеті Рівненщини є навіть той факт, що у соціальній мережі Фейсбук незалежно одна від одної функціонували дві різні сторінки, що висвітлювали роботу комітету.

Активісти Рівненщини вимагають звільнення начальника УМВС та прокурора Рівненщини

Останнє ж рішення Люстраційного комітету - зміна площини своєї роботи.

- Увага! Люстраційний Комітет перейшов на іншу площину роботи. Той балаган, який був до цього і за місяць роботи не приніс жодних результатів - ЗАКРИТО. Засідання, відтепер, будуть проводитись згідно Законів та підзаконних актів. запрошуються по одному представнику від дієвих Громадських Організацій (підтвержується копією статуту), чесних, не заплямованих, не провокаторів, кому дійсно не байдуже майбутнє Рівенщини, - такий запис зявився у групі Lustratio Rivne.

16 березня у Рівному - Народне віче з участю голови облдержадміністрації

У коментарях до запису обговорюють те, хто саме прийняв таке рішення і як участь у роботі комітету зможуть взяти активісти, які не є членами громадських організацій.





На правах реклами