Ми у Facebook
20.03.2014, 14:15

Автомобіль рівненського бізнесмена Пєхотіна потрощили молотом на очах у перехожих

Рівненський бізнесмен, а нині мешканець США, який запам'ятався рівнянам справжнім скандалом зі стріляниною та брутальними розборками у 2007 році, знову опинився у центрі уваги громадськості та правоохоронців. Цього разу постраждало його авто.
Сьогодні, 20 березня, близько 11-ї години дня на стоянці біля «Le Grand Cafе» (колишнє кафе «Липень»), що поруч з обласною прокуратурою, перед камерами відоспостереження та на очах перехожих, серед яких могли бути і працівники обласної прокуратури, невідомий розтрощив автомобіль Toyota Camry. Автомобіль на Вашингтонській реєстрації та належить бізнесмену, мешканцю США Анатолію Пехотіну, повідомляє rivnepost.rv.ua.

Правоохоронці, які прибули на місце події зазначили, що нападник бив автомобіль металевим молотом, майже одразу після того, як пан Пехотін закрив автівку і пішов до кафе. Ще додали, що потерпілий знає, хто це зробив, щоправда, називати не стали.

За словами правоохоронців, за цим фактом буде відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального Кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна».

Сам пан Пехотін спілкуватись з журналістами не захотів. Після майже години спілкування з працівниками міліції в патрульному автомобілі, він одразу попрямував до обласної прокуратури, пише www.rivnepost.rv.ua.



Нагадаємо, 23 лютого 2007 року бізнесмен при свідках під час конфлікту підприємців наставив до скроні журналістові Владу Ісаєву пістолет з погрозою убити. Тоді міліція порушила справу за фактом хуліганства, і лише згодом за наполягання громадськості прокуратура перекваліфікувала справу. 5 жовтня 2012 року Рівненський міський суд визнав бізнесмена Анатолія Пєхотіна винним у погрозі вбивством та перешкоджанні діяльності журналіста Влада Ісаєва і засудив до арешту на термін до трьох місяців.

Таємничий та небезпечний?

Відразу після цього суд звільнив бізнесмена від призначеного покарання з урахуванням пом’якшуючих обставин. Суд залишив без розгляду цивільний позов журналіста, оскільки сторони досягли примирення. Через давність скоєного на підставі Закону про амністію від 8 липня 2011 року засудженого звільнили від призначеного покарання у залі суду.

Фото з місця події rivnepost.rv.ua:








На правах реклами