Ми у Facebook
20.03.2014, 17:50

У Рівному висадиться «кліматичний десант»

У Рівному 21-23 березня відбудуться дві непересічні події:
показ фільму «В погоні за льодом» (Chasing Ice) разом з презентацією на тему «Зміни клімату як шанс адаптувати суспільство».
Початок заходу заплановано на 18:00. Також на вас чекає дводенний тренінг для молодих активістів, що прагнуть втілювати практичні екосоціальні проекти в життя. Все це гостинно приймає рівненська обласна бібліотека, а організовує організація "Екоклуб" разом із Українською молодіжною кліматичною асоціацією.

Рівнян запрошують у пригоди разом з американським героєм

Презентація та показ фільму триватиме 2 години, її зможуть відвідати усі бажаючі. Під час презентації учасники дізнаються про сучасні аспекти змін клімату, загрози та адаптацію. А також, буде представлено мету та методи діяльності молодіжного кліматичного руху.

Як рівняни відволікаються від напружених подій в Україні

На тренінгу основну увагу буде приділено створенню екологічного (кліматичного) руху в місті та організації конкретних молодіжних заходів. Також, буде надано базові знання з теми зміни клімату та адаптації. В якості прикладу заходів будуть використані ідеї кампанії практичних еко-дій Бери і Роби. Учасниками буде отримано ігровий досвід роботи в команді та залучення ресурсів на екосоціальні проекти.

Завдяки цікавій інформації та практичним заняттям молодь Рівного отримає новий поштовх до створення екологічних проектів на радість усім жителям міста.





На правах реклами