Ми у Facebook
21.03.2014, 10:33

Рівненська область: біля школи сталося ДТП

20 березня на Рівненщині не розминулись два мотоцикли. В аварії, яка сталася біля однієї із шкіл, травмувалося три людини.
О 23 годині 20 хвилин 20 березня з лінії-102 надійшло повідомлення лікаря швидкої медичної допомоги смт Смига про те, що в селі Стара Миколаївка поблизу школи сталось ДТП з потерпілими особами.

- Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що водії мотоциклів 25-річний житель Дубенського району та 27-річний житель Дубенського району та його пасажир 16-річна жителька Дубенського району рухаючись по дорозі навпроти поблизу школи в селі Стара Миколаївка не справились з керуванням та здійснили лобове зіткнення, - повідомляє прес-служба ВДАІ УМВС в Рівненській області.

Автомобіль рівненського бізнесмена Пєхотіна потрощили молотом на очах у перехожих

У результаті дорожньо-транспортної пригоди:

- 25-річний водій мотоцикла із діагнозом: відкрита ЧМТ, мозкова кома, обширні рвані рани верхньої та нижньої губи, рвана рана лівої повіки,травматологічна екстерпація зубів госпіталізований в реанімаційне відділення;
- 27-річний водій іншого мотоцикла із діагнозом: ЗЧМТ,струс головного мозку,множинні садна,забої верхніх та нижніх кінцівок,закрита травма правого передпліччя госпіталізований в травматологічне відділення.
- 16-річна пасажирка із діагнозом ЗЧМТ,струс головного мозку,осадні рани правої клубової ділянки госпіталізована в травматологічне відділення.

До слова, за добу в області було зареєстровано 38 дорожньо-транспортних пригод, зафіксовано 7 випадків керування транспортними засобами у нетверезому стані.





На правах реклами