Ми у Facebook
21.03.2014, 15:08

Діти Рівненщини навчалися разом з ПриватБанком

ПриватБанк, спільно з управлінням Національного банку в Рівненській області, з 10 березня відкрив свої двері для школярів усієї Рівненщини.
Захід проводився в рамках Всесвітнього Тижня Грошей (Global Money Week), а організатором виступив Міжнародний Фонд Розвитку в Області Фінансів для Дітей та Молоді (Child and Youth Finance International), завдання якого – розширити фінансові можливості дітей та підлітків.

Із 10 по 17 березня банк провів для дітей навчання, в ході якого школярі (від 6 до 17 років) відкривали для себе поняття, які стануть у пригоді як і в сьогоденні, так і у майбутньому. Діти ознайомлювалися із усією структурною роботою банку, з системами кредитування, як правильно працювати з банкоматами та як розпізнати фальшиві гроші і відрізнити їх від справжніх. І це ще не весь перелік екскурсійної програми.

У Рівному відкрито нові відділення ПриватБанку

- ПриватБанк долучився до Всесвітнього Тижня Грошей. Для дітей ми організували екскурсії по банку. Вони проводилися не лише у Рівному, але й у кожному регіональному центрі та місті області. Діти під час екскурсій мали змогу ближче познайомитися із банком, побачити нас „зсередини”, отримати знання про фінансову грамотність, ознайомитися із нашою технікою, банкоматами, терміналами самообслуговування, побачити детектор валют, спробувати побувати на місці касирів та відрізняти одну валюту від іншої, фальшиву від нефальшивої, - наголошує керівник напряму „Юніорбанк” Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку Галина Шеметило. – Загалом, ПриватБанк – це єдиний в своєму роді банк в Україні, адже тільки він займає активну позицію по розвитку фінансової культури дітей та молоді та розробляє власні освітні проекти. Із 2008 року ми практикуємо екскурсії та бізнес-школу „Юніорбанк” для школярів. ПриватБанк і надалі буде продовжувати цю ініціативу і не лише в рамках Всесвітнього Тижня Грошей, - додає Галина Шеметило.

ПриватБанк компенсує відсотки клієнтам, які достроково розірвали депозити [+Відео]

До речі, крім екскурсій, діти мали змогу отримати „дорослу” пластикову карту Юніор і підключитися до електронних сервісів банку, а після проведеної вікторини найактивніших учасників чекали цікаві подарунки від ПриватБанку. У Рівному на одній із таких екскурсій побував представник Національного Банку України Тетяна Гіндіна.



- Ми дуже вдячні ПриватБанку за це співробітництво. Національний Банк із 2012 року спільно з органами державної влади, банками, закладами освіти, громадськими організаціями і міжнародними партнерами щорічно планує ряд заходів по здійсненню фінансової грамотності населення. У рамках цієї програми, а також у зв’язку із проведенням Всесвітнього Тижня Грошей, ми запросили як надійного партнера ПриватБанк, у якого ще з 2008 року вже введений напрямок по роботі з школярами та юнацтвом, який має досить серйозний досвід у цьому, прийняти активну участь у всіх освітніх заходах, - розповідає представник Національного Банку України Тетяна Гіндіна. – Мені дуже сподобалися проведенні заняття, вони цікаві, діти задоволені, вони багато вивчили, у них горять очі. Це важливо, адже немає різниці, ким вони будуть у майбутньому, а набуті знання їм обов’язково знадобляться в житті, - додає Тетяна Гіндіна.

ПриватБанк підвищив безпеку банкоматів і терміналів самообслуговування

Програма „Юніорбанк”, спрямована на підвищення фінансової грамотності серед школярів, в Україні стартувала з 2008 року. Сьогодні „Юніорбанк” працює в Україні, Росії, Грузії та ряді країн ЄС. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний дух і програми здорового способу життя школярів.

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – міжнародний проект, спрямований на збільшення можливостей молоді на впевнене і відповідальне економічне майбутнє. Молоді люди з усього світу обговорюють і дізнаються про заощадження, фінанси, необхідність планування свого фінансового майбутнього.

У рамках українських заходів Всесвітнього Тижня Грошей передбачені організація та проведення на волонтерських засадах навчально-ігрових занять з фінансової грамотності для дітей, підлітків та студентів як у навчальних закладах, так у вільний час; організацію відвідувань банківських відділень; дебати на тему важливості відповідального управління особистими та сімейними коштами; необхідності заощаджень для досягнення власної мети.
Офіційний сайт – www.moneyweek.com.ua

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011 р.





На правах реклами