Ми у Facebook
22.03.2014, 09:34

Рівненщина: першу красуню Острозької академії оберуть з третьої спроби

Визначено дату проведення конкурсу краси і талантів "Гальшка року", який упродовж останніх місяців переносили двічі.
Проведення конкурсу переносили через складну суспільно-політичну ситуацію у державі. Зокрема - через протистояння на Грушевського, у якому постраждали і випускники Острозької академії. Нині організатори таки вирішили провести конкурс - як повідомила керівник Культурно-мистецького центру (КМЦ) НаУ "Острозька академія" Дар'я Швая, він відбудеться у четвер, 27 березня. Початок о 18 годині.

На Рівненщині через протистояння на Грушевського перенесли конкурс краси

Нагадаємо, що за перемогу боротимуться шість конкурсанток - представниці факультетів та навчально-наукових інститутів Острозької академії.

Знайомитесь, учасниці конкурсу: ФОТО

Учасниця, яка отримала найбільше голосів на свою підтримку під час інтернет-голосування на Рівненському інформаційному порталі OGO.ua, отримає спеціальну відзнаку в номінації "Гальшка ОГО". Одну з конкурсанток вирішила відзначити і редакція "Рівненської газети". Як повідомила редактор "Рівненської газети" Ольга Данилюк (до слова, в недавньому минулому - також переможниця конкурсу "Гальшка року"), за рішенням редакції одна з учасниць отримає приз і титул "Гальшка "Рівненської газети". Ім'я цієї учасниці, на відміну від переможниці інтернет-голосування, яке вже завершилось, редакція поки що тримає у таємниці.





На правах реклами