Ми у Facebook
23.03.2014, 11:15

Новий рівненський прокурор хоче повернути регіон у правове поле

Новий прокурор Рівненщини Сергій Кубрак розповів про основні пріоритети, на яких буде базуватися його діяльність в області.
Нагадаємо, що 12 березня, заступник Генерального прокурора України Григорій Середа представив колективу прокуратури Рівненської області нового керівника – старшого радника юстиції Сергія Михайловича Кубрака.

- Усім нам доводиться працювати в тривожних умовах, коли порушено територіальну цілісність держави, відбуваються спроби перешкоджання діяльності державних установ, вчиняється свавілля. Тому зараз необхідно об’єднати зусилля правоохоронних, інших державних органів та громадськості у боротьбі зі злочинними проявами", - сказав прокурор області Сергій Кубрак на координаційній нараді керівників правоохоронних органів пише офіційний сайт прокуратури Рівненської області.

Рівненщина отримала нового прокурора [+Фото]

Він зазначив, що першочерговими пріоритетами у діяльності силових структур мають бути вжиття максимальних заходів до захисту основ національної безпеки країни, боротьба зі злочинами проти авторитету органів влади, правоохоронних органів.

Також прокурор області додав, що залишається непростий загальний рівень злочинності у краї, тому основне завдання для правоохоронців – зробити усе можливе для повернення регіону у правове поле, щоб люди у наших містах і селах безпечно себе почували на вулицях.

Важливо скоординувати роботу усіх правоохоронних органів, передусім, у тих галузях, де є проблеми із законністю. Необхідно очистити суспільство від корупції, реагувати на кожен факт порушення законодавства у сфері бюджету, земельних правовідносин.





На правах реклами