Ми у Facebook
24.03.2014, 10:15

Депутат Рівнеради Світлана Богатирчук-Кривко привезла в Страсбург прапорці України

Депутат рівненської міської ради та начальник управління Держкомзему Рівненщини Світлана Богатирчук-Кривко прилетіла до Страсбургу на чергову сесію Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.
Пані Світлана захопила з собою піввалізи жовто-блакитних стрічок, прапорців,значків для того, щоб роздати їх елегатам Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Кандидати на головні посади на Рівненщині складатимуть обіцянки на Біблії [+Фото]

На своїй сторінці у фейсбук Світлана Кирилівна написала:

"Колеги! Прилетіла до Страсбургу, на чергову сесію Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. В вівторок,25 березня, дебати з українського питання. Основний виступ у Марини Ставнійчук(Адміністрація Президента).Виступатиму від свого регіону, та очевидно і від всієї Західної Украіни, бо решта членів делегації в основному- схід, південь та центр. Набрала піввалізи жовто- блакитних стрічок, прапорців,значків-роздам європейцям для підтримки. Російська делегація готується в наступ( їх підтримує Вірменія, Сербія, Боснія та Герцеговина)".

Народний рух на Рівненщині: перезавантаження

Крім того, Світлана Богатирчук-Кривко закликала членів групи "Рівненщина політична" висловлювати "пропозиціі щодо акцентів, так як одіозні фігури Рівненщини і тут відомі".





На правах реклами