Ми у Facebook
26.03.2014, 11:10

Обруч хулахуп тримає тіло у формі! [+Відео]

Обруч хулахуп давно визнаний жінками, охочими тримати своє тіло у формі. Він допомагає позбутися відкладень на стегнах, животі та придбати хорошу талію, але за однієї умови - регулярних заняттях.
Цей обруч може складатися з семи частин з тридцятьма п'ятьма кульками з пластмаси на його внутрішній стороні. Інший різновид - обруч з восьми частин з магнітними вставками або повітряними подушечками. І справжній тренажер виготовлений з армованої гуми, яку накачують повітрям.



Ефективні вправи для схуднення

Десять хвилин вправ з хулахупом спалює майже 100 ккал, як при бігу. Що цікаво - досить всього-навсього 5-10 хвилин щодня, і вже через два тижні розмір вашої талії значно зменшиться. Цей спортивне знаряддя підходить тим, хто не є прихильником комплексу вправ. І, дійсно, при кругових рухах таким обручем доводиться задіювати майже всі м'язи. Крутити хулахуп можна ще навколо шиї, рук, ніг. Ось вам і відмінна зарядка вранці!



Крім того, заняття з хулахупом зміцнюють серцеву, дихальну, кровоносну системи, налагоджують роботу кишечника і вестибулярного апарату. Знаряддя не викличе появи синців і травм суглобів. Але такий обруч не можна використовувати вагітним і породіллям, а також при захворюваннях печінки, нирок, яєчників. Є протипоказання і для літніх людей.

Посмішка дня
Приходить жінка в аптеку:
- У вас є дешевий і ефективний засіб для схуднення?
- Є. Пластир.
- На яке місце клеїти?
- На рот.


Фото: vse-sekrety.ru, zdravodar.ucoz.ru





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ