Ми у Facebook
26.03.2014, 12:43

Міністр МВС Арсен Аваков відповів на виклик рівненського "Правого сектору"

Міністр МВС переконує, що будь-яка людина, в руках якої знаходиться незареєстрована зброя, є злочинцем.
Про це повідомили з УЗГ МВС України.

- Я наполягаю на тому, що сьогодні будь-яка людина, в руках якої знаходиться незареєстрована зброя, є злочинцем. Незалежно від кольору партійного прапора або проголошуваних гасел. Як би він себе не називав, хоч «Правим сектором», хоч «Самообороною Майдану». Кожен злочинець повинен бути і буде роззброєний і притягнутий до відповідальності суворо за законом. Інакше ми порядок на вулиці не повернемо! - зазначив Арсен Аваков.

МВС припускає, що Музичко (Сашко Білий) застрелився сам: нові подробиці

- А якщо якісь бандити загрожують міністру, я цей виклик приймаю. І готовий прийняти будь-який виклик, тому що така моя посада і відповідальність перед країною. І надалі моя позиція буде досить жорсткою до бандитів, до тих, хто зі зброєю в руках порушує порядок, - заявив Аваков. - Захисникам бандитів з автоматами в руках: хочете, щоб країна перетворилася в Сомалі з озброєними бандами, які ділять владу? Кремль хоче точно! Точно - Кремль цього домагається! Я буду докладати всі сили, щоб цього не було. Треба буде діяти жорстко - буду діяти жорстко. Це вимога часу і це забезпечить інтереси переважної більшості людей в країні.

Нагадаємо, "Правий сектор" зробив офіційну заяву стосовно вбивства Олександра Музичка, - пише Інтернет-портал "ЧаРівне.інфо".

- Ми будемо мстити Арсену Авакову за смерть нашого побратима. Розстріл Сашка Білого - це замовне вбивство міністра. Адже повідомлень, повісток стосовно будь-яких кримінальних справ Музичко не отримував, і його нікуди не викликали, - заявив координатор "Правого сектору" на Рівненщині Роман Коваль.





На правах реклами