Ми у Facebook
26.03.2014, 14:51

Українська Міжцерковна рада оголошує Всесвітню нічну молитву за Україну

Українська Міжцерковна рада, яка репрезентує переважно молоді протестантські об'єднання, пропонує ніч з 28 на 29 березня провести у молитвах за мир в Україні та Росії. За задумом організаторів, молитви мають лунати по всьому світу.

«Сьогодні Україна, як ніколи, потребує наших молитвах ( Філп.4 : 6). Ми, християни, розуміємо, що абсолютно все, що зараз відбувається, контролюється Господом ( Еккл.7 :13 -14). Ми повинні Йому дякувати за все: за Майдан, і за зміни влади, і за конфлікт з Росією ( 1Фесс.5 : 18), - зазначають представники Української Міжцерковної ради.

Організатори проведення молитви наголошують, що ситуація в Україні непередбачувана, складна і тому потребує Божого милосердя, пише РІСУ

WEUA.info стане першою українською соціальною мережею

«Тому 28-29 березня оголошується Всесвітня нічна молитва за Україну ! З 21:00 вечора до 6:00 ранку ми будемо молитися Богу за мир в Україні та Росії, за покаяння народів, за любов між братами і сестрами і за те , щоб була явлена слава Божа!», - наголошують вони.

Українська Міжцерковна рада очікує, що молитовна ніч охопиить чимало країн світу, оскільки минулого разу на їх заклик приєднатися до схожої акції відгукнулися Церкви Росії, Іспанії, Швейцарії.

Українські діти не зможуть оздоровитися в Криму?

«Сподіваємося, цього разу приєднається значно більше Церков з різних країн. І віримо, якщо так багато віруючих об'єднуються для молитви, вона буде особливо почута Богом!», - висловлюють сподівання представники Українськ Міжцерковної ради.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ