Ми у Facebook
27.03.2014, 12:26

“ТелеМайдан”: дивіться нову програму на “Рівне 1”! [Анонс]

Гості першого випуску нового ток-шоу на "Рівне 1" - голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок та активіст рівненського Майдану, представник громадянської мережі "ОПОРА" Роман Мартин. Дивіться "ТелеМайдан" 27 березня о 21.15, ставте запитання у коментарях - і вони прозвучать в ефірі!
Голос Майдану повинен бути почутий. А енергія Майдану — спрямована у конструктивне русло творення нової держави. Для цього ми, журналісти, прагнемо чесно і оперативно повідомляти новини, щоб допомагати людям краще орієнтуватись у житті. А ще — створюємо дискусійні майданчики з актуальних питань, адже вважаємо, що вільний обмін думками і ідеями — одна з основ демократичного суспільства.

Саме для цього “ОГО” і телеканал “Рівне 1” розпочинають спільний проект — політичне ток-шоу “ТелеМайдан”. Представники влади, політичних партій, громадського сектору, люди з активною життєвою позицією і власним баченням шляхів розвитку Рівненщини та України — саме вони перш за все будуть гостями програм. А всі бажаючі матимуть змогу долучитись до дискусії, ставлячи запитання до гостей на сайтах ogo.ua та rivne1.tv, а також коментуючи програму в режимі он-лайн. Запитання і коментарі від інтернет-користувачів будуть озвучуватись відразу під час ефіру.

Теми першої програми — формування нової влади, резонансні кадрові питання і нові призначення на Рівненщині, люстрація по-рівненськи. До розмови в студії запрошені голова Рівненської облдержадміністрації Сергій РИБАЧОК та активіст громадянської мережі “ОПОРА” Роман МАРТИН.

Дивіться “ТелеМайдан” у прямому ефірі телеканалу “Рівне 1” у четвер, 27 березня, о 21.15 — і долучайтесь до розмови!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ