Ми у Facebook
27.03.2014, 12:40

У Рівненській області ПриватБанк працевлаштував співробітницю із Криму

ПриватБанк допоможе співробітникам із Криму працевлаштуватись у відділеннях інших регіонів України.
Про це повідомили в прес-службі банку з посиланням на керівника Напрямку «Трудові ресурси» Ольгу Хлиніну. За словами Ольги Хлиніної, ПриватБанк спростив процедуру працевлаштування для співробітників, що працювали в АР Крим.

ПриватБанк компенсує відсотки клієнтам, які достроково розірвали депозити [+Відео]

«Ми працевлаштовуємо всіх таких співробітників у підрозділи тих регіонів, куди вони переїжджають. Так, уже переведено на нову посаду працівницю з Криму, яка вирішила переїхати в Рівненську область, – повiдомила Ольга Хлиніна. – Для працевлаштування жодних спеціальних програм і додаткових процедур не вимагається. Варто звернутися до фахiвцiв служби трудових ресурсів у Дніпропетровську, які оформлять переведення в штат іншого регіонального підрозділу».

У Рівному відкрито нові відділення ПриватБанку

На сьогодні в стуктурних підрозділах ПриватБанку в Україні працюють понад 30 000 чоловік. Згідно зі статистичною інформацією, зарплата співробітників ПриватБанку на 10% вища, ніж у їхніх колег з інших банків регіону. Умови роботи включають у себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але й такі можливості, як регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість подавати ідеї та, що важливо, реальний кар’єрний ріст – понад 70% керівників відділень починали свій шлях зі звичайних фахівців.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 13,6 млн рахунків індивідуальних клієнтів, 325 тис. корпоративних клієнтів. За даними на 1 січня 2014 року, активи банку становлять 214,5 млрд грн, капітал – 20,3 млрд грн, чистий прибуток банку за 2012 рік – 1,873 млрд грн. Міжнародна банківська група «ПриватБанк» обслуговує понад 22 млн корпоративних і роздрібних клієнтів у 12 країнах світу, серед яких Росія, Грузія, Латвія, Італія, Португалія, Китай, Великобританія, Кіпр, Німеччина, Іспанія, Казахстан. За даними рейтингу Tор 1 000 World Bank’s британського журналу The Banker, у 2013 році ПриватБанк увійшов до топ-10 найбільших банків Центральної та Східної Європи.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку www.pb.ua.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ