Ми у Facebook
29.03.2014, 00:16

Рівненщина: бюджетникам дозволили виплачувати премії

Президія Рівненської обласної ради на засіданні 28 березня внесла зміни до свого рішення від 18 березня «Про порядок фінансування видатків з обласного бюджету у 2014 році».
Цим рішенням скасовано п. 1 рішення від 18 березня, який викликав негативний резонанс серед працівників бюджетних установ, що отримують мінімальну зарплату, повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради. Тобто дано дозвіл, зокрема, на виплату премій, надбавок, доплат до посадових окладів (ставок), надбавок за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи, за складність та напруженість, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових потреб, грошової допомоги при виході на пенсію, винагород.

Рівненщина: на що дозволено і на що заборонено витрачати бюджетні кошти

Також дозволено здійснювати видатки на всі державні та регіональні програми у сфері соціального забезпечення та захисту населення.

Публічний звіт про виконання бюджету Рівного: фоторепортаж

Водночас депутати продовжили дію заборони на фінансування капітальних видатків та надання кредитів з бюджету, на придбання автотранспортних засобів, меблів, мобільних телефонів, комп‘ютерної техніки, побутової техніки.

Громадський форум 29 березня у Рівному: фоторепортаж

Нагадаємо, раніше пункт рішення облради, який змінено 28 березня, звучав так: "Обласній державній адміністрації у 2014 році здійснювати витрати з обласного бюджету у повному обсязі до затверджених розписом доходів та видатків загального та спеціального фондів обласного бюджету на 2014 рік на оплату праці працівників бюджетних установ та нарахування на заробітну плату, (окрім нарахування та виплати премій, надбавок, доплат до посадових окладів (ставок), надбавок за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи, за складність та напруженість, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових потреб, грошової допомоги при виході на пенсію, винагород, крім обов’язкових виплат)".





На правах реклами