Ми у Facebook
31.03.2014, 11:32

"Міс Рівненщина-2014" збере 25 красунь

"Міс Рівненщина-2013", модель агентства "Панна" Софія Драганчук

Фінал VI обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина-2014" відбудеться у Рівному 30 квітня.
Кастинги на конкурс цьогоріч пройшли ще у січні, але, з огляду на складну ситуацію в державі, підготовку до шоу на певний час призупинили. Нині ж приготування до фіналу “Міс Рівненщини-2014” ідуть вже повним ходом. Найближчим часом відбудуться презентація учасниць, а їх цьогоріч буде 25, а також фотосесія та запис відеороликів з участю красунь. А фінал конкурсу, як повідомила директор обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина" та агентства моделей "Панна" Вікторія ДЕМБІЦЬКА, запланований на 30 квітня.

ФОТО з кастингу конкурсу краси "Міс Рівненщини"

Нагадаємо, що обласний конкурс краси “Міс Рівненщина-2014” проводить агентство моделей "Панна" під егідою Національного комітету "Міс Україна". Переможниця щороку офіційно представляє Рівненську область на Національному конкурсі краси "Міс Україна".

Як обирали "Міс Рівненщина-2013": ФОТО

"ОГО" традиційно виступає співорганізатором обласного конкурсу краси "Міс Рівненщина", тож слідкуйте на сторінках газети "ОГО" та на порталі OGO.ua за новинами про хід підготовки до фіналу "Міс Рівненщини-2014". Вже незабаром на вас очікує знайомство із конкурсантками та інтернет-голосування, переможниця якого отримає звання "Міс ОГО"!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ