Ми у Facebook
01.04.2014, 14:45

70 % рівненських підприємців звітуються через інтернет

У наш час будь-яка сфера діяльності стає практично повністю комп’ютеризованою, і буквально всі операції робляться в електронному вигляді. Це стосується і податкової звітності.
Сьогодні вже не обов’язково для здачі такої звітності їхати в контролюючі органи та стояти в чергах, адже можна здати звіт, не відходячи від комп’ютера, електронною поштою.

На сьогодні 70 % бізнес-спільноти Рівного вже звітуються у форматі Інтернет-подачі.

Із 1 квітня на Рівненщині знову перевірятимуть підприємців


Якщо оцінювати декларування основних платежів в електронній формі платниками Рівного, то 95 % платників податку на додану вартість звітують дистанційно, з податку на прибуток – 70 %, також свою звітність з єдиного соціального внеску в електронному вигляді подають 86 % страхувальників.

Задля того, щоб приєднатися до числа тих, хто здає звіти, не виходячи з будинку або офісу, необхідно мати ключі електронного цифрового підпису, котрі можна отримати безкоштовно в податковій інспекції.

Долар на Міжбанку знову виріс - 11, 55 грн + КУРСИ ВАЛЮТ У РІВНОМУ


З початку 2014 року кількість електронних ключів, виданих відділом реєстрації ключів при ГУ Міндоходів у Рівненській області Управління (Центру) сертифікації ключів ІДД Міндоходів становить 1,5 тисячі, що свідчить про стрімке зростання електронної звітності завдяки очевидним її перевагам.





На правах реклами