Ми у Facebook
02.04.2014, 09:08

Рівненщина: день відкритих дверей провели у... колонії

День відкритих дверей для представників влади та громадськості провели у Дубенській виховній колонії на Рівненщині.
Як повідомляє прес-служба Управління Державної пенітенціарної служби України у Рівненській області, ознайомитися та оцінити умови, в яких проживають вихованці колонії, завітали представники Дубенської міської ради, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, релігійних конфесій, постійно відвідують установу.

У Рівному облаштовують... "камери-моделі" [+Фото]

Начальник колонії Сергій Макарук розповів про історію та специфіку діяльності заклади, а подальше ознайомлення відвідувачі здійснили безпосередньо обходячи територію колонії. "Дні відкритих дверей у Дубенській виховній колонії будуть проходити і надалі, - прокоментував начальник установи Сергій Макарук, – "Головна мета таких заходів полягає у тому аби діяльність пенітенціарних установ була прозорою та відкритою для громадськості".

Рівне: телеведуча заколядувала у слідчому ізоляторі [+Відео]



До слова в іншому закладі виконання покарань на Рівненщини цими днями теж відбувся цікавий захід - у Полицькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області (№76) пройшов конкурс на кращого кухаря серед засуджених.

На Рівненщині обрали кращого кухаря серед засуджених





На правах реклами