Ми у Facebook
02.04.2014, 16:13

Ідеальний план на день для бізнесмена [НОВЕ У БЛОГАХ]

Необхідно навчитися вбудовувати запасні блоки часу у свій план. Для чого це взагалі треба? Припустимо, ви все вдало спланували і усе йде згідно з вашим планом. Але тут раптом лунає важливий телефонний дзвінок, який ви просто не можете проігнорувати. В цьому випадку ваші плани найімовірніше полетять прахом.
Щоб усього цього не сталося, треба знайти на цей телефонний дзвінок додатковий час. Для цього необхідно вбудовувати у свій план додаткові блоки. Тобто, щоб у вас завжди в запасі був неврахований час. І ви змогли його витратити на непередбачені справи, без збитку і збою по відношенню до вашого загального плану.

По цьому, в складеному вами плані, знайдіть ті місця, на яких може вийти якийсь збій. І вбудуйте туди додатковий час. Звичайно, ваш план вийде не таким вже і маленьким. Вірніше навіть великим. Але чим більше і точніше ваш план, тим легше вам слідувати йому.

Промислову плантацію дерева гінкго посадили на Рівненщині

Припустимо. Ви слідуєте згідно з планом з 9: 00 до 13: 00. Далі, як би то не було, у вас вже має бути вбудований блок додаткового часу. Обов`язково, щось піде не так. Щоб усе виправити і не йти від плану, вам знадобиться цей резерв. Нічого не сталося з ряду геть, що ж, тим краще для вас. Можете згаяти цей час на щось ще. Можна на своє якесь задоволення.

Але, як правило, несподіванки виникають завжди, тому..

ЧИТАТИ ПРОДОВЖЕННЯ





На правах реклами