Ми у Facebook
05.04.2014, 11:55

Підтримаймо Рівненщину у проекті Найкращі пам'ятки України – обрані Народом своїми голосами [+Фото]

Сім визначних місць Рівненщини потрапили до списку найкращих пам’яток України, обраних народом.
В Україні стартував проект «Найкращі пам’ятки України - обрані Народом». Його мета - привернути уваги та інтерес громадян України до пам'яток архітектури, природного багатства країни.

Вибір десятки найкращих пам'яток нашої держави відбудеться шляхом загальнонародного голосування. Перший етап голосування вже стартував.

За результатами онлайн-голосування чотири пам’ятки з кожної області, які набрали найбільшу кількість голосів, будуть відібрані для участі в загальноукраїнському голосуванні на другому етапі проекту.

Найвизначніші місця Рівненщини, які варто відвідати

Рівненську область на цьому проекті представляють: -

Тараканівський форт



Острозький замок



Клеванський замок



Гімназія (Краєзнавчий музей у м.Рівному)



Корецький замок



Дубенський замок



Соколині гори




У Тараканівському форті на Рівненщині досі блукають привиди? [Фото+Відео]

Підтримайте Рівненщину на сайті:
http://10ukraine.com.ua/index.php/golosuvannya/94-po-oblastyam/rivnenska-oblast

Чим нині вражає туристів Дубенський замок [+Фото]

Про проект
Проект «Найкращі пам'ятки України – обрані Народом» створено з метою привернути увагу та інтерес до історичних пам'ятків архітектури, природного надбання України. Вибір десятки найкращих пам'яток нашої держави відбудеться шляхом загальнонародного голосування.

7 чудес Рівненщини

На сьогоднішній день дуже багато пам'яток перебувають в жалюгідному стані, украй необхідно підтримувати їх стан в належному вигляді для збереження цих пам`яток на землі. Тому що кожен пам'ятник архітектури та природи несе в собі частинку багатої історії нашої держави. І важливо, щоб ми не лише милувалися надбаннями культури та архітектури, але й з гордістю могли показувати їх гостям України. Могутню державу робить його багата історія. Збережемо історію України для наших нащадків, щоб вони могли мати можливість пишатися своєю державою.





На правах реклами