Ми у Facebook
05.04.2014, 08:44

Голова Рівненської облради відповів на звинувачення нардепа Миколи Кучерука

На своїй сторінці у фейсбук народний депутат Микола Кучерук звинуватив голову Рівненської обласної ради Михайла Кириллова в тому, що він "продав ідеали Майдану". Як відповів на ці звинувачення голова Рівненської облради?
Нагадаємо, що на сесії Рівненської облради було обрано двох заступників голови Михайла Кириллова. Ними стали Олександр Данильчук та Степан Павлюк. Це викликало неоднозначне сприйняття у громадськості, не стримав своїх емоцій і нардеп, лідер Рівненської "Батьківщини", нардеп Микола Кучерук.

На звинувачення нардепа голова Рівненської обласної ради відповів:

"Якщо людина, яка висуває якісь звинувачення, яка ніби взяла відповідальність за те, що відбувається в області, то насправді відповідальність треба брати. І коли ми говоримо, що в садочках продається картопля, яка коштує по 6 гривень, а продається по 12 і коли на митницях знову почалися побори з фінансами, коли всі структури, які функціонували в системі так і працюють.

"Голова Рівненської обласної ради продав ідеали Майдану", - нардеп Кучерук

Раніше обласна рада нікого не цікавила. Політичні партії взяли на себе повну відповідальність за те, що вони домовилися, розділили певні посади і мають забезпечувати те, за що виходили люди на Майдан. Вони виходили за те, щоб жити не так, як жили раніше. Якщо говорити про те, хто кого зрадив, то може той, хто говорить, той і зрадив. Говорити про таке це просто безсовісно".





На правах реклами