Ми у Facebook
06.04.2014, 21:54

Сергій Штурхецький про Рівненську облраду: "Про політичних трупів немає що говорити"

Під час виступу на Народному вічі депутат Рівненської обласної ради Сергій Штурхецький розповів про перетворення, які сталися за останні півроку. Небагатослівним був депутат щодо призначень у обласній раді, назвавши облраду "політичними трупами, про яких немає що говорити".
- За півроку ми змінили країну. За півроку ті, хто навіть не вірив в нашу силу - побачили нашу силу. І тоді, ми говорили, що не зробимо тієї помилки, що зробили десять років тому. Тоді ми стали на Майдані, але пішли з нього, дозволили безвідповідальним політикам робити те, що їм заманеться. Зараз же ми наголошуємо, що вийшли на Майдан не для того, щоб з нього піти, - наголосив Сергій Штурхецький.

Депутат Рівненської міської ради: "Голова обласної ради радиться тільки з "регіоналами"

- На жаль, ще наші політики до цього не доросли до нас з вами, до вас, вони не доросли до Майдану. Вони чомусь зрозуміли, що все, що відбувалося, було для того, аби одних змінити на інших. Але ми кажемо: "Ні!". Ми кажемо, що "країні потрібне повне перезавантаження".

Крім того, депутат заявив, що йому телефонували так звані "друзі" та просили, щоб він не виступав на Народному вічі.

Керівників Рівненщини чекають на Народному вічі

"Найцікавіше те, що мої "друзі" вчора телефонували мені і переконливо просили, щоб я не приходив сюди сьогодні, не виступав і не говорив про облраду. Про ту облраду я і не хотів говорити з вами, тому що про політичних трупів немає що говорити. Якщо вони викинули себе на смітних історії — хоча ми їм давали шанс — то хай там і гниють".





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ