Ми у Facebook
06.04.2014, 20:19

Депутат Рівненської міської ради: "Голова обласної ради радиться тільки з "регіоналами"

Фото ЧаРівне

Під час Народного віче 6 квітня депутат Рівнеради Олександр Лащук не пожалкував критику у бік голови Рівненської облради Михайла Кириллова. Так політик зазначив, що "на хвилі революції до влади прийшли мерзотники".
Крім того, депутат звинувачує голову рівненської облради у саботажі проведення засідання президії обласної ради з метою прозовження незаконної вирубки лісу на Рівненщині.

"Голова Рівненської обласної ради продав ідеали Майдану", - нардеп Кучерук

- Четвертого лютого, коли обирали Кириллова він обіцяв, що всі призначення буде узгоджувати з громадою. В результаті зараз він радиться тільки з "регіоналами". Я зараз не буду розповідати всі ці речі, прийде час і ми розкажемо дивіться телебачення, читайте газети. Ми скоро всі побачимо яких мерзотників ми привели до влади на хвилі революції. Але те, що вони зробили - це просто ганебно. І він, Кириллов, повинен прийти сюди і сказати відверто, чому він так зробив, чому він не порадився з Народним віче і з вами, - зазначив під час виступу Олександр Лащук.

Рівненщина: призначено ще двох голів райдержадміністрацій

- Зараз вони, користуючись моментом просто ділять портфелі. Кириллов вже третій тиждень не збирає президію по лісу та бурштину. Користуючись безвладдям, працівники та керівник лісового господарства у Рівненській області дали команду різати ліс під нуль.





На правах реклами