Ми у Facebook
10.04.2014, 18:30

Депутати Рівнеради Юрій Запорожець та Павло Шамшин - на "ТелеМайдані" 10 квітня [Анонс]

Гості прямого ефіру ток-шоу "ТелеМайдан", яке вийде в ефір телеканалу "Рівне 1" 10 квітня, - депутати Рівнеради, керівник депутатської групи "Рівне європейське" Юрій Запорожець та член фракції ВО "Свобода" Павло Шамшин. Поставте їм свої запитання - і почуйте відповідь в ефірі!
Про що ви хочете запитати у міських обранців? Долучайтесь до обговорення - ставте запитання і висловлюйте свої думки у коментарях! Найцікавіші запитання інтернет-користувачів прозвучать у прямому ефірі. Також ви матимете змогу зателефонувати до студії за номером (0362) 62-35-01 і поставити свої запитання Юрієві Запорожцю та Павлові Шамшину безпосередньо у прямому ефірі.

ВІДЕО: Лідер "Правого сектору" і голова Рівненської облради - на "ТелеМайдані"

Нагадаємо, що ток-шоу "ТелеМайдан" - це спільний проект телеканалу "Рівне 1" і Видавничого дому "ОГО". Автори проекту прагнуть спрямувати енергію Майдану в русло конструктивного обговорення проблем країни та Рівненщини, створивши для цього дискусійний майданчик у мультимедійному форматі. Адже інформація, яка звучить на "ТелеМайдані" висвітлюється не лише у прямому ефірі телеканалу "Рівне 1", а й у газетах "ОГО" та "Рівненська газета", на порталі OGO.ua та на сайті Першого місцевого rivne1.tv.

ВІДЕО: У Рівному - нове політичне ток-шоу "ТелеМайдан"

До зустрічі на "ТелеМайдані" у четвер, 3 квітня, о 21.15 на телеканалі "Рівне 1"!





На правах реклами