Ми у Facebook
11.04.2014, 17:15

Що робити, якщо натрапили на снаряд

З приходом справжньої весни на території Рівненщини значно активізувалися земельні та будівельні роботи. В результаті цього різко почастішали випадки виявлення громадянами вибухонебезпечних предметів ще часів Першої та Другої світових війн.
Лише з початку поточного року піротехніками Головного управління ДСНС у Рівненській області вилучено та успішно знешкоджено 1812 боєприпасів.

В усіх випадках місцеве населення при виявлені вибухонебезпечних предметів виконало всі необхідні правила, завдяки чому вдалося запобігти трагедіям. Однак далеко не всі громадяни знають правила поводження з небезпечними знахідками. Особливо це стосується дітей.

Рівненщина: снаряди часів війни знаходять на городах та у лісосмугах

Зважаючи на вище вказане, Головне управління ДСНС у Рівненській області звертається до всіх громадян, і насамперед до дітей. Цінуйте своє життя.

При виявлені підозрілих предметів у жодному разі не чіпайте їх, а тим паче ні в якому разі не намагайтеся їх переміщувати в інше місце.

На Рівненщині від вибуху артилерійського снаряду загинув підліток


Необхідно відразу повідомити про знахідку місцеві органи влади, правоохоронців та найближчий підрозділ Держслужби з НС за телефоном «101». До прибуття фахівців позначте місце знаходження підозрілих предметів та, по можливості, забезпечте їх охорону.

Дотримання вище вказаних правил збереже не тільки ваше життя, а й життя багатьох інших людей.






На правах реклами